dimarts, 24 d’abril del 2007

C00: La Llegenda del Tomàquet Assassí



Per fi, després de molt de temps, l’esperat Capítol Zero ha arribat. Sent aquest el primer capítol de la nova sèrie i com alguns de vosaltres ja coneixereu per llegir el Blog, he tingut forces problemes per aconseguir el resultat que volia. He repetit els dissenys d’en Tomato, els Worx i els escenaris un munt de vegades i no em sentia a gust amb el resultat final fins al punt d’arraconar el projecte. Però potser el més important, és que no hi havia un guió definit.



Tot i que la historia d’en Tomato Assassin està escrita, el Capítol Zero inicialment havia de ser una prova de moviment, però cada vegada agafava més volúm. Així que vaig escriure un petit guió on intervindrien els Worx i en Tomato. El principal problema del guió, es que no comptava amb la participació de l’Albert Manzanares ja que desgraciadament no és gaire fàcil poder comptar amb ell per gravar la seva meravellosa veu, així doncs, tenia la intenció d’utilitzar algunes gravacions anteriors seves per donar vida en Tomato. Amb aquesta idea, el guió tenia més o menys forma fins que un dia va aparèixer l’Albert per casa i vam aprofitar per gravar. Va gravar la veu en off, que ja estava escrita i pensada pel Capítol 1, i pel Tomato, com no tenia res escrit, vaig anar-li dient una sèrie de frases improvisades per que ell les convertís en la veu d’en Tomato Assassin.

La gravació va acabar amb uns diàlegs que havia d’adaptar de nou al guió i com no vaig poder aprofitar-los tots, havia de recolzar el principal pes de la història als Worx. Així doncs, vaig aconseguir que els Worx portessin el fil conductor de la historia perquè després en Tomato agafés el relleu.



Amb la animació vaig tenir problemes per trobar el punt òptim perquè no sembles molt ridícul o ostentós. Aconseguint un resultat final òptim i més pròxim a les meves limitacions. Al principi he de dir que no em sentia gens a gust amb el resultat final, però al final penso que no ha quedat del tot malament.

El Capítol Zero és una presentació del personatge i com que en aquest capítol he agafat idees i coses que havien de sortir al Capítol 1, com el narrador i pràcticament l’últim minut del Capítol Zero, això em permetrà avançar una mica més a la història i donar una altra perspectiva al Capítol 1 (que havia de ser la presentació del protagonista) agafant algunes parts inclòs del Capítol 2.



Ara em dedicaré a acabar Tomato Assassin V: Cyber Carrot, que està en un estat força avançat i quan acabi, seguiré amb la seva continuació: Tomato Assassin VI com a prioritat. Però paral·lelament també començaré a desenvolupar els esboços del Capítol 1, on sortiran nous personatges.

Gràcies Albert, Eric, Carles, Israel i Demis per donar la vostra veu a la sèrie. I gràcies a tots els qui han esperat per veure aquest nou inici d’en Tomato Assassin, espero que us agradi. Aquí comença la nova sèrie...

To be continued!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Jaume! està de cullons akest capítol 0 del tomato, la imatge molt bé, les veus tb molt be i els efectes sonors també. Per tenir poc temps t'ho has currat força!

Anònim ha dit...

Jaume,
Quina currada tiu!! Felicitats!
1 petó!

Ha estat emocionant per mi tornar a veure i escoltar les veus de grans amics, ...ostia sobretot les veus dels credits, reia com un desgraciat.
Compta amb els ànims i el recolzament de tots pq continuiis aixì!!

Albert MunZunares, posa-hi més interès pensa que et faràs ric fent el tomato, i aixì, podràs viatjar a la lluna, i montar una disco la: Space Federation Club ;) ejeje... JODER, curra-t'ho tiu!

Fins aviat, putetes

badooooomm (tanco la espasa)

demis - .:living la patagonia:.

Anònim ha dit...

Eiiiiiiii Molt bo!!!
M´ha agradat molt el nou Tomato!
T´has superat amic, segueix així.

Endavant Jau! Endavant Tomato!

Sergi Skywalker.

Valentí ha dit...

Hola amics,

La veritat és que portava mesos amb ganes de veure aquest capitol zero i després de llegir el comentari del Jau he comprés ben bé el que significa, una carta de presentació d'una nova etapa del tomato, i quina presentació!!

Crec que ens esperen moments divertits, entranyables, i bèsties com només el tomato ens pot donar, gràcies al Jau i l'Albert i a tothom que recolça la sèrie i hi participa.

M'han encantat les animacions, collons Jau, estan de puta mare! Com pots haver pensat que no tenien prou nivell! El contra-picat d'en tomato mirant al lider del grup worx és una passada! I també les animacions i els escenaris. Les fotos de les nebuloses son magnífiques i queden de fàbula. A més el capítol compleix amb les espectatives i les supera! Deixa amb ganes de seguir al tomato cap al poblat Worx, i sobretot situa molt bé la història. Veure que els worx son uns paràsits que han fet malbé un planeta amb el seu egoïsme i la seva tecnologia m'ha agradat molt, és com el pitjor de la raça humana...i el tomato, és el nostre rebel disposat a venjar-se!

En fi, que no tinc més paraules que aquesta: FELICITATS!

UN CAPITOL COLLONUT, ÀNIMS JAU! I ALBERT, TU TAMBÉ, SEGUEIX AIXI!

Van.

PD.- Les "tomas falsas" del final m'han fet descollonar! :-D

Anònim ha dit...

Hey cabrons!.
Soc en Tomato. Perdona pero no haverte fet el cas que et mareixes Master. A veure si ens veiem. Una mica dificil ara amb la feinada que deus tindre, pero espero que aviat ens podem veure tots nosoaltres.
Una abraçada del teu amic Albert.
Demis... ets el putu amu tiu!!!
Vaya cometa et vas currar

Anònim ha dit...

Bua, quina currada, només de pensar la de hores que deus haver passat davant de l'ordinador per fer-ho... però ha valgut la pena :) Enhorabona! Si tinguessis mitjans ja series la polla XDD

Jau ha dit...

Gràcies a tots per donar-me les vostres impressions siguin bones o dolentes. Es molt gratificant veure els vostres comentaris i més, després de tot el treball realitzat.

L’altre dia, parlava amb un amic que no feia gaire que havia vist el Capítol Zero, i preguntant-li que li havia semblat, em comentava (preocupat) que li havia agradat però que era molt diferent a la sèrie clàssica. Doncs bé, si hi ha algun dubte, la sèrie clàssica no està morta i d’aquí poc espero que podeu veure la continuació de Banana Assassin.

Tot i que molts de vosaltres ja ho sabeu, ara mateix, porto una temporada que em costa trobar temps per dedicar a la web, però insisteixo, per poc que pugui, no deixo de treballar en la sèrie (clàssica i actual).

La continuació de Banana Assassin, Cyber Carrot, obrirà de nou la sèrie clàssica amb més episodis donant un altre perspectiva a la sèrie actual. Ara mateix està molt adelantada. S’han gravat algunes veus, però encara falten les més importants. També falten animacions per fer i després tot el treball anterior, el muntatge amb les veus i els efectes de so.

Si teniu algun dubte, penso que escriure-ho al Blog es una bona manera d’exposar-ho i contrastar opinions (que encara no tenim cap Foro!). Bé, espero que aviat pogueu veure noves notícies sobre l’estat actual de Tomato Assasin V: Cyber Carrot.

Una abraçada i moltes gràcies a tots.