dimarts, 19 de desembre del 2006

Per Nadal: Les Vakas Lokas!

Si, ja són aquí! Quin millor regal per Nadal que poder tornar a escoltar una cançó de les Vakas Lokas! I és que en aquella època on en Tomato gaudia dels seus millors dies, un grup d’amics es reunia pràcticament cada tarda per fer tota mena de bogeries i es desfogava gravant vídeos, parlant per l’emissora de radio aficionat i fent cançons o millor dit: champles (Sample amb àngles. Arxius de só que després s'utilitzaven amb el Fast Tracker).

El grup de les Vakas Lokas (Comando Loko), el formàvem un conjunt d'amics on cadascún d'ells, tenia la peculiaritat que cada chample necessitava. Sense cap de nosaltres s’hagués pogut realitzar l’eufòria, la connexió, l’ambientació i la inspiració perfecta per cada cançó on no hi havia cap preparació, obríem el previ (micro) i gravàvem.

He escollit La Terra, com ha cançó simbòlica del grup. No he tingut l’ocasió de parlar amb ningú d’ells per no revelar cap sorpresa, però de ben segur que començaran a fer peticions per que pugueu escoltar altres champles. No us preocupeu, que durant aquesta setmana miraré de pujar a la web algun altre chample, ja que no tenen pas cap desperdici.

Espero que la gent gaudeixi d’una altra dimensió musical, i que pugueu riure i passar-ho tant bé com ho fèiem aquells dies...

Una abraçada.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo em demano la de "Las vacas de mi pueblo"! jejeje

Eric

Anònim ha dit...

...les tites son de color verd... sooooonn de plastelina...

follem amb les vaques lokas!!!! yeeeeeeeeeeeeeeeeeahhh!! muuuuuuuu...


simed

Anònim ha dit...

FELIÇ ANY NOU fills de putess!!!

Jau ha dit...

Ei macus! Bon any a tots!! La setmana que ve, miraré de pujar més champles de les vakas lokas i satisfer una mica aquestes peticions! I si puc, potser hi haurà alguna altra sorpresa...

Una abraçada!!

Anònim ha dit...

VOLEM VIDEOS LOCOS!!! VOLEM VIDEOS LOCOS!!!....

Jau ha dit...

Ei Demis! potser aquest dissabte podrem fer algun video, qui sap! Si l'Albert es deixés veure més... ;·)