dilluns, 31 de gener del 2011

Tomato Assassin I: Tomato Assassin

“Una extensa foscor s’aproxima al nostre planeta. Encara no sé el que és, però el Planeta Verd viurà un terrible esdeveniment”. Amb aquestes i altres paraules, una figura misteriosa camina per l’horitzó, en un ambient completament desolat. Així comença el primer episodi de la Sèrie Clàssica.



Aquí no hi ha episodis anteriors. La capçalera de Cyber Productions es fon amb la primera seqüència i una veu de fons ens comença a introduir al Planeta Verd. Aquesta veu havia de ser la mateixa que va fer l’Albert a l’inici del Capítol Zero, però degut a la dificultat de treballar amb ell i veient que l’episodi estava en un estat molt avançat, vaig haver de pensar en alternatives. Finalment i després d'algunes anècdotes per trobar la persona que acabés donant vida al nou personatge, la veu que podeu escoltar a l’episodi és la del meu pare, en Jaume Roca. Una veu que encaixa molt bé amb la sèrie.

Com podeu comprovar, aquest episodi deixa ben clar que no té res a veure amb aquella primera aparició d’en Tomato Assassin al 1994. Tomato Assassin 1 i 2 del ‘94, eren episodis molt curts i seguien més o menys una fórmula que evolucionaria amb Tomato Ninja ’94. Així que vaig haver d’idear un inici per la Sèrie Clàssica que fos interessant i connectés amb tota la sèrie. No podia utilitzar el guió de les dos primeres parts del ’94 perquè no tenia sentit. Encara que sí he procurat fer un petit tribut a les Animacions del ’94, amb aquest i els 2 episodis següents (TA II i III).



Desolació, misteri i records d’un solitari Tomato Assassin. Penso que el resultat final és més satisfactori del que em pensava i acaba amb ganes de saber que és tot allò que recorda en Tomato, ja que aquest episodi genera més preguntes que respostes.

Ara que se’m presenta l’oportunitat, crec que és el moment per tenir un inici més estructurat i continuar amb TA II. Així que haureu de ser pacients, abans de veure l’enfrontament d’en Banana amb en Cyber Carrot. No penseu que no m’interessa treballar amb TA VIII, tot el contrari. La part final de Cyber Carrot és un moment èpic i ple de revelacions, però també és un episodi que necessita més temps de desenvolupament, que la segona part de Tomato Assassin.

Així doncs, espero que aquest any pugueu veure de nou els amics d’en Tomato, al segon episodi de la Sèrie Clàssica i si tot va bé, també el desenllaç de la quarta part de Cyber Carrot.



Agrair com sempre a tothom que dona suport a la sèrie i com no, als qui han col•laborat amb les seves veus com l'Israel Alonso, Carles Carreras, Demis (des de Puerto Natales, Chile), Eric Romero, Sergi Ruiz i en Valentí. Un agraïment especial al meu pare, per fer més especial l’inici d’en Tomato Assassin. I finalment a l’Albert Manzanares, que de no ser sense ell, aquest episodi encara estaria agafant pols. Moltes gràcies a tothom!

To be continued!

4 comentaris:

Valentí Acconcia ha dit...

Impressionant, realment un inici bestial, quan he sentit la veu del Jaume he flipat, molt bona elecció! I el que més m'agrada és el volum de preguntes que genera aquest nou episodi.

La presentació dels amics del Tomato, els assassins (particularment m'ha encantat el lemon), la pluja de foc del cel, les escenes del planeta verd encara no desolat... Tot apunta a un bon inici que ens durà poc a poc a l'esperada lluita del Pasta amb el Banana, quina emoció!

I per acabar, una menció especial: Bestial el moment "a la merda cabró, a prendre pel cul" HAHAHAHA he rigut MOLT.

Salut assassins!

Anònim ha dit...

El record den Tomato sempre sera amb nosaltres. ara mes que mai reviu amb força. Reneix de les cendres amb tota el poder de la foscor y les tenebres pero conquistar tot l´univers. Ningu el fara ombra. Ell es inmortal...
I si fos aqui us enviaria a tots al infern cabrons. Us donaria per cul fins a dir prou.

Firmat: l´anima den tomato

Anònim ha dit...

Master. Ets la Belen Esteban del anime. Tu ensorraras el You tube. Posa mes videos llaçu. IAuuuuu!!!!

Firmat: l `anima den Tomato

Jau ha dit...

Moltes gràcies pels comentaris nois!

Albert, cada vegada em sorprens més amb els teus comentaris! no tenen desperdici!

Espero no demorar-me gaire amb la continuació de TA 1!