divendres, 15 de juliol del 2011

Tomato Assassin II: Tomato Assassin 2

Després de veure el resum del primer episodi, escoltem la veu de l’Albert, que dóna la força necessària per començar TA II. Ens situem de nou al flashback amb el que va concloure TA I i ens endinsem al bosc, per saber que eren aquelles llàgrimes de foc...



Part del que volia mostrar amb els flashbacks dels 2 primers episodis de la sèrie, era l’inici de la invasió i conèixer més coses de la relació que tenia en Tomato amb els seus amics. Gràcies a això, podem saber com va començar tot i veure part del Planeta Verd, abans que arribessin els worx.



El tribut que podeu trobar a aquest episodi, és bàsicament l’emblemàtic moment on en Tomato es disposa a fumar. Crec que les aportacions més significatives que va donar Tomato Assassin 2 de 1994, van ser aquesta i l’augment de força d’en Tomato, però no vaig veure coherent que es veies encara.



Amb el tercer acte de Tomato Assassin, veurem part del fatídic desenllaç que té l'episodi i algunes sorpreses més. Però en principi no hauria d’estar acabat fins que no estiguin realitzats TA VIII i TA IX (l’enfrontament d’en Banana i en Cyber Carrot, i l’últim interrogant per revelar). Igualment, TA III no es deixarà de costat, ja que l’episodi té diàlegs i seqüències acabades.

Per acabar, agrair com sempre a tothom que dóna suport a la sèrie, sigui col·laborant amb els diàlegs o gaudint d’en Tomato a l’altra banda dels monitors. Gràcies Israel Alonso, Carles Carreras, Demis (des de Puerto Natales, Chile), Eric Romero (des d’Edimburgh, Escòcia), Sergi Ruiz, al meu pare per la seva participació i la veu per excel·lència, l’Albert Manzanares.

To be continued!

2 comentaris:

JOel ha dit...

Això enganxa nanu! Aviam quan arriba la continuació!! Molt bo també el recopilatori final! Ets un artista!

Jau ha dit...

merci Joel! espero que abans de finals d'any, puguem veure la tercera i última part de l'inici de la sèrie!