dimecres, 20 de desembre de 2017

Mini Sèrie

S’està acabant el 2017 i per la manca de notícies, sembla que Tomato Assassin estigui en stand by, després de la darrera noticia del 25 de juliol, on parlava del nou rumb que assolia la sèrie clàssica. Doncs bé, tenia intenció que a dia d’avui s’estigués publicant setmanalment un nou episodi de Tomato Assassin, però de moment no ha pogut ser.

El 10 d’agost, juntament amb el Carles Carreras (col·laborador de la sèrie), vam estar mirant de fer uns nous transfers dels episodis amb el seu ordinador i la cosa prometia, però havíem de depurar alguns aspectes i després de les vacances i la feina, no hem pogut tornar a quedar.

A tot això, els episodis els he anat modificant amb el nou format. Canviant cert metratge per donar-li més ritme i afegint-ne de nou, que en el seu moment no vaig poder incloure. Sota el meu criteri, crec que la sèrie ha agafat més força, és més dinàmica i té el format que havia de tenir en un principi. En aquest aspecte, estic molt satisfet.

Aprofito per dir-vos que la sèrie constarà de 40 episodis en total, amb una durada màxima de dos minuts aproximadament, com ja vaig comentar.

La sèrie s’estrenarà de nou, en algun moment del 2018. Així que paciència i bones festes!

To be continued!

Cap comentari: