dimecres, 28 de març del 2018

Fuck you asshole!

Aprofitant la reedició dels muntatges originals, ja fa temps que volia explicar d’on va sortir la mítica frase d’en Tomato Assassin. Si, estic parlant de “a la merda cabró, a pendre pel cul!”. Eren altres temps i aleshores, nens com érem nosaltres, veiem un tipus de cinema impensable a dia d’avui per menors de 18 anys. L’Albert i jo, vam veure The Terminator.



Però no va ser un visionat qualsevol, va ser per TV3, amb un excel·lent doblatge en Català. Com podeu veure al vídeo, quan el T800 (Arnold Schwarzenegger) està buscant informació per trobar la Sarah Connor (Linda Hamilton) i en Kyle Reese (Michael Biehn), el llogater pregunta per la pudor que surt del pis i el Terminator, busca l’insult adequat per fer fora el sudorós i pelut llogater amb un “a pendre pel cul, cabró!”. Una escena mítica.

Ens va fer tanta gràcia veure el Terminator dient el “fuck you asshole” en Català, que ens va calar fons. Aleshores, l’anàvem repetint de tant en tant, fins que a la realització de Tomato Assassin (1994), vam rendir tribut a aquell doblatge, fent tots els honors i nodrint al personatge principal, amb una frase memorable.

To be continued!