dijous, 10 de gener de 2019

Tràiler Final

Arriba tràiler amb el que ens llancem a la piscina i col·loquem una data al calendari, per l’estrena definitiva de la Mini Sèrie! Sí, al final, desprès de diverses modificacions i si no hi ha cap contratemps més, la setmana vinent començaré a publicar la sèrie.La qüestió principal de l’endarreriment (després de tenir diversos episodis preparats per l’editatge), va ser quan la darrera vegada que vaig quedar amb en Carles Carreras, va preguntar-me perquè s’havia de retallar els marges del vídeo. Resumidament, els episodis estan fets amb un aspecte ràtio similar al 4:3 i amb la captura, ho fèiem a 16:9.

La pregunta d’en Carles em va obrir la ment i vaig pensar que era absurd que l’Eric Romero m’ajudés a retallar la imatge, quan la podíem aprofitar. Això em va portar una sèrie de problemes i temps, però finalment s’han solucionat i de pas, tot sigui dit, s’han rectificat moltes animacions. Així que ahir, vam tornar a fer nous transfers.

Ara els episodis es veuran amb la millor qualitat possible que conec, encara que no seran perfectes per alguna sincronització concreta amb les veus i alguna altra cosa, però comparat amb la qualitat amb la que es realitzava anteriorment, són el dia i la nit.

Mil gràcies Carles i Eric, per tot el suport! I especialment, gràcies Albert per la fantàstica música que vas realitzar, finalment no podrem dir que no la vam utilitzar per la sèrie!

To be continued!

Cap comentari: