dimecres, 29 de març del 2006

Banana Assassin (1994)

Després de tants anys esborrada, arriva la continuació directe de Tomato Ninja'94: Banana Assassin (Tomato Assassin 4).

Al 1996, vaig fer un intent de tornar a crear Banana Assassin, però va quedar en 4 cinemàtiques contades. En aquell moment, la idea era utilitzar un model diferent del Banana original, seguint la línia argumental que es va perdre. Ara, després de més de 10 anys, en Banana ha tornat recuperant un estil més pròxim al dibuix original.



Està clar que no és el mateix. Que més voldria jo recuperar les veus i el metratge que es va perdre, però he fet un treball per recuperar en Banana procurant ser el més fidel possible en tots els aspectes.

Quan veieu Banana Assassin'94, entendreu part del metratge afegit a Tomato Ninja. L’anterior Banana Assassin'94, també va ser en el seu moment la continuació directa de Tomato Ninja, però no estava tant connectada com està ara. També he de dir que per acomiadar la sèrie del ’94, he afegit més metratge del que tenia en el seu moment Banana Assassin'94. He volgut acomiadar aquesta amb un tram final totalment nou seguint les passes del que ja vaig fer en el seu dia.



Espero que gaudiu de nou de l’ultima animació perduda i ara recuperada, dels 4 clàssics del ’94.

To be continued!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

todo un extasis volver a ver destripar,desgarrar.mutilar,torturar,descuarticar,decapitar y no solo asesinar si no machacarlos hasta dejarlos echos una pulpa sanguinolenta de gusano,gracias jau y albert por darnos ese pequeño gran placer q es visitar vuestra pagina y ver q ay un nuevo capitulo de la saga,seguid asi vuestra parroquia tiene una fe febril en vosotros un saludo de cannaman!!!!!!!
angel!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Siiiiiiiii!!!
Ese Banana!!!
Que Grande!!!

Aquest relleu del tomato al banana ha estat genial, l´aparició entre llams, la cara a la sang!!! La furia final!!!
Puc dir que va ser un plaer aportar un granet de sorra a les veus dels cucs, ha estat molt divertit veure el resultat, de nou gràcies Jau per compartir el teu treball.

Endavant TOMATO!!!!

Sergi

Valentí ha dit...

Banana Assassin,

Entre records i melancolia he descovert aquesta nova entrega dels classics, en aquest cas integrament realitzada en flash. Realment he al·lucinat ja que el Jau s'ha superat i l'Albert ha aportat tot l'esperit als personatges. Per no parlar del poblat cuc, grans veus! :-)

He flipat amb el mega cuc! I he recordat la peli original del Banana, amb la seva transformació verda que tenía guardada en algun lloc del meu còrtex cerebral...

Un altre coseta, l'expressió dels personatges, m'ha agradat molt, els cucs tenen molta vida, el banana quan vola té una molt bona animació, i les transformacions i furia final estan molt logrades :-D

Per no parlar...si...de la VEU del Banana! jajajaja BRUTAL!

Bueno tomat@s ara quedem a la espera de més aventures!

Força Jau, força Albert, força a tothom que fà que el Tomato creixi cada dia més!

Valen

Anònim ha dit...

Per fi he pogut gaudir de les veus que fan molt més entenedor el context!! Destacaria els efectes especials com el que més m'ha agradat i la proposta d'incorporar un cargol o una "babosa" negre (donat que m'agraden molt els cucs verds, i em fa pensar en treure al mercat alguna cosa així com "el cuc immortal").

Us felicito per la feina i com no, m'ofereixo voluntària per fer veu de cargola o "babosa" o animalets varis ;-)

Molta sort desgraciats! us segueixo en silenci...

La llumeta

Anònim ha dit...

Me pixat de riure quan he tornat a sentir les veus que vaig grabar pel Jau l´altre dia. Quan ho faig em sento brut y fastigos com un cuc verd sense anima, pero al costat del Master fa que em senti orgullos y ple de gloria y ganas de menjarme el mon... del cuquets. Soc com el Doctor Jekil y M.r Haid (no rieu que no se com coñ s´escriu). Visc com L´Albert de Dia y disfruto amb en Tomato de noche.
Si us heu pres les molestias de llegir aixo es que teniu molt poca feina

Albert

Anònim ha dit...

Una altre cosa no menys important... Demis, no t´en vagis a Chile cullons!!!!!

Anònim ha dit...

Despres de visitar la teva pagina estic contenta al comprovar que has fet allò que més t'agrada que es donar vida a la teva creativitat. No perdis mai aquesta part tant maca de tu perque sino ja no series tan especial com ets eeeeh. Et felicito pel treball realitzat i t'animo perquè mica en mica segueixis amb tanta ilusió pel que fas. UN PETONAS ENORME!!! Cristina :D

Anònim ha dit...

Gracias Jaume.
Per enviar-me els e-mails per anar veien la teva pagina, i el teu tomaquet assasi. Sempre es un plaer, veure comn el que tu maxacas al pa, pot maxacar altres cosetes. Be jaume no vull extredem molt. Gracies i felicitats ( tu ja saps perque) apart de per la pagina que es molt entretinguda.
salu2.
PD. Soc el Guti