dimarts, 3 de març del 2009

...el còmic continua endavant!

Després de la notícia del Valentí, on comentava que no podia acabar el còmic per la pròxima edició del Saló del Còmic de Barcelona, vaig pensar que si ja havíem encès la maquinaria per treballar amb la sèrie actual, havíem de trobar una manera de continuar.

I qui podia continuar amb el còmic? doncs suposo que, agradi o no, la persona més indicada per treballar amb el primer còmic d'en Tomato i qui marqui el punt de sortida de la sèrie, soc jo. Tot i que estava molt emocionat en veure com el Valentí tornava a posar-se davant del llapis amb en Tomato... Però bé, d'aquesta manera, podré establir les bases per si el Valentí o algú altre, s'ofereix a continuar amb un altre publicació.



A tot això, haig d’agrair el recolzament d’en Sergi Ruiz, que continuarà donant color al còmic.

I us preguntareu, perquè un còmic si el primer episodi és una animació? doncs bé, principalment per dos motius essencials. Un, és la veu d'en Tomato. L'Albert Manzanares està molt desconnectat del projecte i se’m fa molt difícil substituir una veu tant carismàtica. L'altre, és la feina que porta fer una animació tot sol i el poc temps del que disposo.

El còmic, crec que és una bona eina per enfocar la sèrie actual. De fet, ja hi vaig pensar molt abans de realitzar el Capítol Zero. Però això no vol dir que abandoni les animacions, la sèrie clàssica continua endavant.

Quan podrem veure el còmic? doncs no ho se, espero que d’aquí no gaire pugueu veure almenys un parell o tres de pàgines per que veieu com continua la sèrie i de pas, publicar part del treball que va realitzar en Valentí.

Sobre l'estat actual de TA VI, com ja vaig comentar, està en un procés molt avançat i s'està concretant una data per quedar amb l'Eric Romero i gravar els diàlegs d'en Mistery.

To be continued!