divendres, 5 de juny del 2009

Setmana decisiva

Aquesta setmana ha estat decisiva pel desenvolupament de TA VI. Les animacions estan pràcticament acabades. Tret de petits detalls, tant sols quedarà gravar veus i fer el muntatge amb els efectes de so.

Esta previst que entre avui o la setmana vinent, el Sergi Ruiz gravi la seva part de diàlegs, d'altra banda, els diàlegs d’en Banana no crec que triguin gaire en realitzar-se. L’Eric Romero ja va gravar la seva part de diàlegs on va realitzar un treball realment magnífic i ple d’emoció (gràcies altre cop Eric!).

Tot això és una bona noticia, ja que des de l’accident que vaig tenir en moto i la meva dedicació a la música, no he estat gaire motivat per finalitzar aquest episodi. De moment no hi ha cap data fixada per l’estrena, ja que encara quedarà per fer el muntatge de so, i això portarà més feina del que sembla... però tot va en bon camí!

D’altra banda i degut a la dedicació a la sèrie clàssica, la continuació del Capítol Zero en format còmic, va caminant lentament i tant sols hi ha realitzat algun story board.

To be continued!

1 comentari:

Anònim ha dit...

El record den Tomato sempre sera amb nosaltres. ara mes que mai reviu amb força. Reneix de les cendres amb tota el poder de la foscor y les tenebres pero conquistar tot l´univers. Ningu el fara ombra. Ell es inmortal...
I si fos aqui us enviaria a tots al infern cabrons. Us donaria per cul fins a dir prou.

Firmat: l´anima den tomato