dijous, 18 de juny del 2009

Banana Assassin en camí!

Aquest mes és ple de novetats! Si bé TA VI: Cyber Carrot 2 està pràcticament acabada a nivell d’animacions, podríem dir que la nova adaptació de Banana Assassin està també en un procés molt avançat. Tant, que si tot segueix així, podríem estar parlant possiblement de dues estrenes en un mateix any, que d’alguna mena, solucionaria la manca de nou material publicat a la web.

S’ha escollit realitzar TA IV: Banana Assassin, ja que els 3 primers episodis, estan ple de diàlegs d’en Tomato i l’Albert Manzanares està totalment desconnectat de la sèrie. Potser en un futur, puguem tornar a gaudir de la seva increïble veu, qui sap... però actualment no és així, i si tot continua igual, s’haurà de buscar una nova veu per en Tomato Assassin.

També podeu veure al menú de la sèrie clàssica, els títols que donaran nom als 3 primers episodis: Tomato Assassin 1, 2 i 3, un triple episodi d’estructura similar a Cyber Carrot. Així doncs, s’exclou finalment de la sèrie clàssica, Tomato Ninja (1994) i Banana Assassin (1994) (no us preocupeu, pels més nostàlgics, les podeu continuar veient amb els seus 2 muntatges, a les Animacions del 94-96).



TA IV: Banana Assassin, serà provisionalment, l’inici de la Sèrie Clàssica amb una animació totalment nova, que donarà més coherència a la sèrie.

To be continued!