dijous, 28 de gener del 2010

Tomato Assassin IV: Banana Assassin

Comencem l’any amb l’estrena d’un dels quatre episodis inicials de la Sèrie Clàssica, TA IV: Banana Assassin.

A primer cop d’ull, fer una revisió d’un episodi creat fa 4 anys, pot semblar una mica absurd però com molts de vosaltres ja sabeu, l’anterior Banana Assassin va ser creada tant sols, com un intent de recuperar l’animació que es va perdre al 1996. Així que un cop vist l’estil que tenia ara la sèrie (gràcies a TA V i VI), havia arribat el moment de crear de nou aquest episodi.



Com ja vaig explicar al post de Banana Assassin en camí!, vaig decidir treballar abans amb TA IV que amb TA I, bàsicament per les veus de l’Albert Manzanares. Encara que també vaig pensar que seria més senzill realitzar aquest episodi, ja que tenia material visual que podia reutilitzar. Però al final i tret d’alguna millora en alguna animació, només he acabat utilitzant els diàlegs de l’Albert i els crits que vem gravar amb el “Poblat Verd” el 8/03/2006.



Suposo que molts de vosaltres, veure-ho les diferencies d’en Banana. Crec que són prou evidents. TA IV és una animació molt més elaborada que la seva antecessora i m’ha permès crear llaços, per que tingués més coherència amb els episodis següents. Ara és un episodi més dins de la Sèrie Clàssica.

Com és lògic, algú de vosaltres es preguntarà, quan estaran realitzats els 3 primers episodis de la Sèrie Clàssica? No ho se. És una resposta que a dia d’avui no puc donar. Encara que tampoc em preocupa gaire a curt plaç, ja que com sempre he dit, prefereixo avançar la història. Si que us puc dir que amb TA IV, podreu veure un breu resum de l’episodi anterior: TA III.

Personalment, tenia moltes ganes de que poguéssiu veure aquest episodi, ja que sense TA IV, la sèrie anava una mica coixa. I ara, encara que sigui un inici temporal, la sèrie té un començament.



D’altra banda i tant punt conegui la disponibilitat de l’Albert Manzanares, podré saber si puc comptar amb ell, per tornar a interpretar en Tomato Assassin. El mon pot donar moltes voltes...

Per acabar, un dels fets més significatius d’aquest episodi, ha estat treure finalment la veu i les lletres del final de “to be continued...” i canviar-ho per “continuarà...”. Aquest fet ja va succeir amb el Capítol Zero i ara, penso que l’episodi té més coherència ja que tot està en català. Soc conscient que és treure un fet molt nostàlgic, però per això tenim les Animacions del ’94.

Gràcies a tots els que no deixen de recolzar la sèrie, als qui han col•laborat amb les seves veus (Israel Alonso, Carles Carreras, Demis, Rubén Rodríguez, Sergi Ruiz), als qui ja les van gravar en el seu dia (Àngel Navas, Maite Ortiz, Eric Romero) i en especial, a l’Albert Manzanares. Ara comença l’espera per TA VII: Cyber Carrot 3, que a dia d’avui, ja estan acabades pràcticament totes les animacions i ben aviat es començaran a gravar els diàlegs. Així que si tot continua igual, és molt provable que estigui acabada durant el primer i el segon trimestre del 2010.

To be continued!

2 comentaris:

Valentí Acconcia ha dit...

Hola Assassins!

Trobo que aquest episodi està més que justificat i dono l'enhorabona al Jau i tots els col·laboradors. M'ha molat molt i trobo que les perspectives no poden ser més bones.

El cau del Cyber Carrot, o la "base" enemiga m'ha agradat especialment, el Sergi li dona una personalitat al Cyber molt contundent :-)

Tècnicament no puc estar més content de l'evol·lució que hem pogut veure. El Jau es supera entrega darrera entrega ;-)

En definitiva i per resumir: Ha sigut l'hòstia!

Apa! Amb un parell, Banana!! A pel Cyber Carrot!!!

Salut a tothom!

Anònim ha dit...

Ei!! com sempre m'ha encantat i he disfrutat com un cabró. Juntament amb l'autor i tots els col·laboradors, fem pinya perquè el sr Manzanares segueixi treballant per fer créixer en Tomato amb la seva veu genuïna, la qual està en vies d'extinció, i ens agradaria que no fos així. Esperem que pròximament el Sr. Manzanares reflexioni sobre el seu protagonisme a la serie torni.
T'estimem Munzunares!! muaaak.

demis

P.D.: ALBERT t'estic trucant des de XILE!! i no m'agafes el telefon!! t'he trucat mil cops!!