dimecres, 1 de març del 2006

Tomato Ninja (1994)

Tomato Ninja (Tomato Assassin 3), marcava el començament d'un fil argumental molt més definit que les anteriors.

Després d'haver-se perdut gran part dels diàlegs i alguna seqüència, la animació va quedar molt anys incompleta. Ara, l'he reconstruït sent el més fidel possible a la animació original.


Al reconstruir-ho amb les escenes que faltaven, vaig veure que era el moment de donar més metratge al segon acte de Tomato Ninja. No us precupeu, la història és la mateixa i les noves seqüències procuren no alterar el material del '94, seguint el mateix estil de dibuix.

Així doncs, aquesta es la versió extesa de Tomato Ninja (1994).

To be continued!

6 comentaris:

Valentí ha dit...

Ei! Ha estat genial veure el Tomato Ninja després de tants anys! Realment m'ha semblat genial la adaptació de noves escenes. Tot i que es evident el canvi d'eina de treball, que es nota en la definició i acabats dels nous dibuixos, l'estil gràfic és molt respectuós. Les escenes noves son molt bones i ja deixen veure la potència que podrem gaudir en aquesta nova etapa del Tomato.

Gràcies a vosaltres, Jau i Albert, per fer-ho possible!

Abraçades,

Valentí

Anònim ha dit...

a pendre per cul cabro
Albert

Anònim ha dit...

La veritat es que va ser un plaer tornar a fer el doblatge d´aquest personatge tan fastigos y estimat al mateix temps. Es un maleit fill de puta!, pero val la pena cuan talla caps de cucs y els fa papilla per esmorsar. jajajaja. Reconec que em fa vergonya fer la veu d´en Yomato en public. En part perque he perdut facultats, i despres perque es una veu asquuerosa y fa malbe les cordes vocals. Gracies Jaume. D´aqui uns anys no tindre veu per culpa d´aquest boig que no fer res mes que matar cuca i tocar els collons al Pasta... pero m´agrada y es un vici... un altre cosa... aneu tots a pendre per cul.. jajajajaja


Albert

Anònim ha dit...

Demis... no t´en vagis a Chile cullons!!!!

Anònim ha dit...

Així m'agrada, Jau, que t'ho curris tan (o potser encara més) que quan vas iniciar la saga original :P Espero que aquesta nova versió de Tomato et dongui la fama que mereixes ;) Jo ja saps que si em necessites per alguna cosa... no tens més que demanarla (sempre que no siguin calés, clar, que sóc català! jeje)

Eric

Anònim ha dit...

.....Cyber Productions Presents.....
Aquest inici ja és mitic i cada vegada que apareix i és presenta una nova aventura del Tomato ens crea una espectació total per veure amb que ens sorprendrà en Jau aquesta vegada, lo millor de tot és que et vas superant amic.
I és que aquesta mena de G.Lucas recupera vell metratje i el monta amb noves escenes per oferir-nos un petit espectacle que sempre ens deixa amb ganes de més.

Endevant Jau, estem amb tu.

Sergi.