divendres, 3 de novembre del 2006

5 interrogants pel primer aniversari de la web!

Hola companys, ja fa un any que Tomato Assassin està on-line i per celebrar-ho, he escollit fer-ho amb una sorpresa que esperava realitzar un cop s’estrenés el Capítol Zero, però crec que el dia d’avui es mereix un regal com aquest.



Els que hagueu entrat a la web darrerament, us haureu trobat amb 5 interrogants. Molts de vosaltres ja sabíeu el meu desig de continuar en un futur el fil argumental de la Sèrie Clàssica, doncs bé, he estat treballant en 5 guions que donaran continuïtat a Banana Assassin'94 amb un resultat de 5 episodis més.

Com podeu veure, la Sèrie Clàssica tornarà a tenir continuïtat sense deixar de costat a la Sèrie Actual. Ara, tothom podrà veure la continuació de la renovada Banana Assassin...

To be Continued!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

(ö )( ö)

Valentí ha dit...

Quina sorpresa!

Realment estic segur que a tothom li farà molta il·lusió el poder seguir les aventures d'en Banana amb energies renovades. A banda de la sèrie nova que tots estem impacients per veure començar!

Ànims!Aquest serà un any gran pels Assassins!!!

Anònim ha dit...

a veure si et poses les piles cabro y acabes d´una puta vegada, jajajajaja. que ja tinc ganes de veure el meu tomaquet tallant caps de worms merdosus.
Iuauuu!!!
Albert

Jau ha dit...

Creume, faig el que puc tiu!!! però tinc molt poc temps per dedicar-li, la setmana que ve segurament faci les grabacions de veu que falten i comenci a muntar-ho.