dimecres, 24 de gener del 2007

Capítol Zero i Tomato Assassin V

Ja hi ha gent que pregunta per l'estat del Capítol Zero, i és cert que s'ha enderrerit molt. Però aquest temps de silenci no ha estat envà, he anat adelantant fins el punt de superar el 50% de l'animació, del que serà la continuació de Banana Assassin'94: Cyber Carrot.

Realment, la sensació de treballar amb la serie clàssica es realment molt confortant. Una sensació molt agradable. Ara ja podeu veure el títol de Cyber Carrot junt als altres títols, al menu de la sèrie clàssica de la web.

Com ja sabeu, no és que disposi de molt de temps, de fet, estic en un estat de saturació total. Però el poc temps que disposso, el procuro dedicar a la web (encara que no ho sembli).

Sobre el Capítol Zero, he de dir que he tingut molts problemes per realitzar-ho. He hagut de tornar a refer animacions, i fins que no he trobat els colors adequats per els escenaris de la nova sèrie, em trobava en un estat aturat i apatic. De fet, no acabo de sentir-me del tot satisfet amb el resultat, espero que amb el so guanyi molt més...

Tot i així, gràcies al treball dedicat a Cyber Carrot, he pogut avançar amb el Capítol Zero. Encara falten animacions per fer, alguna altra per refer, i a portes de grabar els diàlegs que falten, us deixo amb una imatge del Capítol Zero.



Gràcies per la vostra paciència.

4 comentaris:

Valentí ha dit...

Uaaaaaaaaaaaoooooooooh!
Quina passada el logo d'en Cyber Carrot! :-O Crec que parlo per tots quan dic que ens morim de ganes de veure el nou capítol de la sèrie clàssica! De totes formes tenim les mateixes ganes de veure el Capitol Zero! Osigui que ànims Jau!!! I també ànims a l'Albert per les gravacions!!!
A pencar cabrons!A prendre pel cul!
Petons i abraçades, assassins!

Anònim ha dit...

Woooo! Ja tinc ganes de veure el Capitol Zero de la serie que et portarà a la fama! jeje

Eric

Jau ha dit...

Ja m'agradaria ja que en Tomato es fes famos... jejeje encara que em conformaria en poder viure treballant amb això, però és una cosa que pocs poden realitzar.

Valentí ha dit...

El que t'ha d'omplir d'orgull és el fet d'haver portat al teu personatge fins aquí. I ara, a dominar el món que el Tomato té molta gana...hahahaHAHAHAHAAAAAA