dimarts, 18 de desembre del 2007

Cyber Productions i el Final Alternatiu de TA V: Cyber Carrot

Poc després de tenir les animacions pràcticament acabades de TA V: Cyber Carrot, em vaig donar compte que recordava visualment al final del Capítol Zero i en certa mesura, també al final de Banana Assassin (1994). Així que vaig decidir canviar el final sense variar l'argument, ja que els diàlegs eren els mateixos exceptuant l'ordre i canviant una línia d'en Banana.



Personalment, penso que ha quedat millor el final definitiu que el final alternatiu, ja que la conversa d'en Banana amb el Cuc metàl·lic guanya certa lògica. Però tot i així, aquest final no deixa de ser el que havia de ser i crec que tampoc està del tot malament. Com ha curiositat he de dir que quan vem gravar els diàlegs, l'Israel ho va fer amb el guió d'aquest final.



Aprofitant l'ocasió, he fet diversos canvis a la web. He separat de la sèrie clàssica, les animacions del '94 per que d'aquesta manera, la sèrie tingui més coherència visual. De moment he deixat Tomato Ninja i Banana Assassin per que argumentalment formen part de la sèrie clàssica, però tenen els dies contats, ja que en quan es pugui es reemplaçaran per episodis millorats. Això no vol dir que aquestes i les altres animacions desapareguin de la web, de fet, ara podeu veure els clàssics del 94 a un apartat de l'Arxiu anomenat: Cyber Productions. Allà, entre altres coses, trobareu el final alternatiu de TA V: Cyber Carrot, les animacions clàssiques i poder veure els muntatges llargs i els muntatges originals de Tomato Ninja i Banana Assassin. A Tomato Ninja s'ha creat una nova escena pel muntatge original, procurant ser el més fidel possible a l'animació del '94.

A part de tot això, també podreu veure el poc metratge que es va crear pel remake del 1996, de la perduda Banana Assassin (Tomato Assassin 4). D'aquesta manera podeu intuir com hagués pogut ser Banana Assassin, una animació amb un estil més pròxim a la sèrie actual.



Banana Assassin'96 va ser la darrera animació realitzada d'aquells dies, però també va haver-hi un altre projecte inacabat: Tomato The Movie. La cinquena part de Tomato Assassin, va significar un punt i apart a l'estil visual de la sèrie i com el seu nom indica, pretenia ser un projecte més elaborat. Quan sigui el moment es restaurarà per que pugueu veure com havia de continuar Banana Assassin'94. Igualment, es pot veure algunes imatges al Trailer Zero.

Per acabar, he de dir que ja s'ha començat a treballar amb les animacions de TA VI: Cyber Carrot 2. Encara és massa d'hora per dir-vos una data d'estrena, ja que les animacions estan en un estat molt precari, però espero que a meitat del 2008 ja es pugui veure.

To be continued!