divendres, 9 d’octubre del 2009

Tomato Assassin VI: Cyber Carrot 2

Després d’un període de temps ple de complicacions i endarreriments, arriba la continuació de TA V: Cyber Carrot.

Podríem dir que tot va començar quan l’Albert Manzanares va gravar les veus d’en Tomato, per l’inici de la Sèrie Actual, al juny del 2006. En aquell moment, el guió del Capítol Zero encara no estava acabat i van haver-hi algunes línies de diàleg que no es van utilitzar. Al finalitzar el Capítol Zero, vaig veure com aquelles veus podien funcionar per recolzar una idea, que feia molt de temps que volia realitzar.



En un principi, TA VI: Cyber Carrot 2, va ser ideat com una mena de “tribut” i punt final per la Sèrie Clàssica. Però després d’escriure els guions per TA V i VI, vaig veure que no podia deixar en Banana sense trobar en Cyber Carrot, així que la història havia de continuar.

En fi, espero que us agradi aquest nou episodi. Penso que és un episodi força important dins de la Sèrie Clàssica, no tant sols per la rellevància que pugui tenir per tot el que ja sabeu, si no per que profunditza amb la relació Tomato/Pasta i part del que els hi va succeir a la invasió dels cucs.



Com a curiositat, heu de saber que no és la primera vegada que la música ajuda a recrear idees i Blood Red Skies (un tema dels Judas Priest), ha estat present en el desenvolupament d’aquest episodi.

Per acabar, donar les gràcies a tots els qui no deixen de recolzar la sèrie i als que han col·laborat amb les seves veus en aquest episodi com l’Eric Romero, Sergi Ruiz, Demis (col·laborant des de Puerto Natales, Chile) i com no, l’Albert Manzanares.


To be continued!

4 comentaris:

Valentí ha dit...

Ei!!

Realment aixó s'està posant interessant! La reçerca del Cyber Carrot ens porta força sorpreses i una història magnífica. He de dir-vos que us heu superat! He vist reminiscències d'V que m'han molat molt, també el flashback amb l'història del Carrot i en Tomato, junts com al millor equip contra la invasió. Realment un capítol memorable, FELICITATS!

Abraçades, cabrons!

Anònim ha dit...

Te lo compro por un dollar!.
Sempre seras el puto amo master. M´agrada molt en Tomato. Te una mala llet insuspitada que em posa el pels de punta.
Una abraçada i al demes que el donin per cul. Sobretot al nen sexy de Pedragosa.

Anònim ha dit...

Una obra d'art mestre!
ei m'ha molat el crit quan peta la nau espacial! jajaja...
llastima que passi tan de temps entre episodis, pero s'enten perfectament que es tota una feinada que comporta el seu temps.
Ah molt simpatic l'audio dels credits.
Anims tiu!
petons.
demis

Anònim ha dit...

ALBERT SI EM LLEGEIXES DEIXA DE FER EL CAPULLU, I COOPERA!
i agafa el movil quan et truqui, no siguis cagat!

ulbert munzunares tuturi-turi-turares. et veure algun dia o q?

demis