dilluns, 26 de juliol del 2010

Tomato Assassin VII: Cyber Carrot 3

Arriba el penúltim episodi dels quatre que formen “Cyber Carrot”. Amb TA V, començava la recerca de l’assassí d’en Tomato. TA VI posava les cartes sobre la taula. Ara, amb TA VII en Banana havia de trobar en Cyber Carrot.

Com ja es preveia a l’episodi anterior, a TA VII apareix un nou personatge, que ja feia temps que volia introduir. De fet, durant el desenvolupament de TA VI: Cyber Carrot 2, vaig trobar el moment idoni, per preparar l’espectador per l’episodi següent. I crec que va quedar força bé, ja que trencava la conversa entre en Banana i l’Apple, deixant-la més amena.



Aquest fet, enriqueix TA VII, ja que en un principi anava a ser un episodi un mica curt i bàsicament transitori. I el nou personatge, fa que aquest episodi sigui especial.

Tot i la revisió del guió per que sigui un episodi més significatiu dins la sèrie, TA VII no deixa de ser el pas previ, per arribar al desenllaç dels quatre episodis que formen “Cyber Carrot”. Però això no vol dir que aquest episodi sigui tant sols un pont per arribar al final. Tot el contrari. Aquest episodi engrandeix l’univers d’en Tomato Assassin amb noves situacions, personatges i localitzacions com el Mar de Sang i l’Illa de la Foscor.



La idea de la nova vestimenta d’en Banana, venia idealitzant-se entre TA VI i VII, ja que una de les idees era que l’Apple, li lliurés un tratge d’en Tomato a en Banana. Però per varies raons, no ho vaig acabar de veure clar. Ara, tot i que una mica condicionat per la roba del nou personatge, en Banana dur una vestimenta més apropiada per l’enfrontament amb en Cyber Carrot.

Per la realització d’aquest episodi, vaig aprofitar gravar els diàlegs de l’Israel i el Sergi (per reprendre el seus respectius personatges), quan varem gravar les seves veus per TA IV: Banana Assassin. Així doncs ho vaig mantenir en secret, ja que penso que aquests cops d’efecte, sempre van bé per mantenir alguna sorpresa d’última hora.



Com sempre, agrair a tothom que recolza en Tomato Assassin i la participació de tots els que ajuden a créixer aquesta sèrie amb la seves interpretacions com l’Israel Alonso, Jow Hill, Eric Romero i Sergi Ruiz. Ara toca l’espera per TA VIII: Cyber Carrot 4, del qual ja s’ha començat a treballar però que a dia d’avui, encara no puc donar cap data aproximada d’estrena. Així que haureu de ser pacients per l’enfrontament amb en Cyber Carrot.

Però no us preocupeu, ja que gràcies als diàlegs realitzats per l’Albert Manzanares, s’està treballant en el primer episodi de la Sèrie Clàssica: TA I: Tomato Assassin! L’episodi, està en un procés molt avançat i ja s’han començat a gravar més diàlegs.

To be continued!

3 comentaris:

eric ha dit...

Impresionantment currada, la última entregaaaaaa :P

joel ha dit...

En Banana està ben cardat!!!! Que vigili amb en Carrot!
Molt divertit! Segueix currant-ho Jaume!

Jau ha dit...

Moltes gràcies nois! s'agraiex moltíssim els comentaris, després de tantes hores de feina.