dissabte, 15 de març del 2014

La Sèrie Clàssica continua...

Reactivem el Blog amb els 8 episodis de la Sèrie Clàssica, el tràiler de Tomato Assassin III i el final alternatiu de Tomato Assassin V.

Recordem que abans de pujar les animacions al youtube, hi havien problemes de sincronització de la veu amb les animacions i acabava sent bastant frustrant, que després de la feinada no es pogués visualitzar com s’havia realitzat.





















Un cop finalitzada la remasterització, us informem que Tomato Assassin IX està en producció i continuarà sent una animació com els altres episodis i no en format còmic, com s’havia arribat a pensar.

L’animació està en un estat inicial, molts dels dissenys estan acabats i és el darrer episodi on l’Albert Manzanares va gravar diàlegs per la sèrie. Ben aviat podreu conèixer el títol de l’èpica conclusió del combat d’en Banana i en Cyber Carrot. S’esperà que aquest episodi tanqui una etapa i obri un altre amb un futur incert per les animacions. Tot i que res és segur, és molt provable que Tomato Assassin IX sigui la darrera animació de la sèrie.

To be continued!