dijous, 30 d’octubre del 2014

Tomato Assassin 1994 - 2014



Gairebé un quart de segle. Un motiu més que suficient per veure una nova animació d’aire clàssic, celebrant els 20 anys d’en Tomato Assassin. Des dels inicis, les veus dels personatges han estat clau per transmetre i donar vida a les imatges. La veu de l’Albert ha estat una icona per la sèrie, la bandera, l’essència, l’ànima d’en Tomato. No pots transmetre el mateix, sense una gran interpretació i això no seria possible sense ell i la seva carismàtica veu.

Amb el temps, altres veus com la d’en Sergi, l’Eric, l’Israel i inclòs m’atreviria a anomenar també la del meu pare (amb totes les seves limitacions), s’han tornat icones per la sèrie.

Tampoc podem oblidar a tots els personatges que hi han hagut i les seves interpretacions. La Jow, el Carles, la Martina, el Van i també en Demis, per destacar alguns d’ells i sense desmerèixer a tots els altres, han estat excepcionals per no exercir com ha professionals del doblatge.

És per això que amb aquesta animació, he volgut centrar tot l’agraïment, a totes les veus que han passat per la sèrie i crec que és un motiu més que suficient per celebrar-ho, ja que sense vosaltres, res d’això hagués estat possible.

Moltes gràcies a tothom!