dilluns, 29 d’octubre del 2007

Tomato Assassin V: Cyber Carrot

“Un antic amic meu, m’ha traicionat hi ha acabat amb mi. No se com ha tornat de la mort...”, amb aquesta frase treta de l’episodi anterior comença Tomato Assassin V: Cyber Carrot. Els qui ja l’hagin vist, s’hauran donat compte que l’Albert Manzanares ha tornat a gravar veus per aquesta ocasió, en aquest cas, pel títol inicial. No vaig voler posar la notícia a la web, ja que volia que fos una sorpresa per tots vosaltres.



En aquest nou episodi intervenen més personatges, amb el resultat de noves veus per la sèrie. De fet és el primer episodi de la sèrie clàssica on intervé més gent tret de l’Albert i jo, sense comptar la genial gravació que es va fer per Banana Assassin (1994). L’Israel i l'Eric han donat vida a nous personatges, i en Roger, en Valentí i en Sergi han fet el seu debut a la sèrie com a cucs. En un principi l’Israel havia de gravar els títols inicials, ja que no sabia si l’Albert podria gravar la seva veu. Però el dissabte 1 de setembre, l’Albert va venir a casa i vaig aprofitar l’ocasió per donar continuïtat als anteriors episodis amb la seva magnífica veu.



També s’havia de gravar la veu per en Banana, i jo no estava gaire convençut de fer-ho altre cop, així que vaig pensar que potser en Valentí podria acollir aquest nou paper degut a altres treballs que havíem fet junts. Però el dia que en Sergi va venir a gravar els diàlegs, vaig trobar una certa semblança amb la veu d’en Banana en un dels registres que estàvem provant pel seu paper, així que li vaig proposar però no va voler, al·legant que jo era qui havia de fer en Banana i no un altre. Més animat, vaig acabar fent les veus altre cop.

En relació al títol, vaig estar pensant diferents noms pel nou episodi, un era Banana Assassin 2 i l’altre, Objectiu: Cyber Carrot. Tant un com l’altre van estar molt de temps per veure quin seria el definitiu. Finalment Banana Assassin 2 el vaig descartar, ja que després de més de 10 anys i encara que sigui una continuació directa, la sèrie necessitava un altre títol totalment diferent. Aquest seria Objectiu: Cyber Carrot, un extens episodi compost de 4 parts (TA V, VI, VII i VIII), que finalment, per donar coherència amb els altres títols, va acabar sent solament Cyber Carrot.

El desenvolupament de TA V: Cyber Carrot, va estar molt arrelat al Capítol Zero. Quan estava col·lapsat, m’esvaïa amb la sèrie clàssica. Així vaig poder avançar gran part de les animacions de TA V: Cyber Carrot.



Veient l’aspecte visual d’aquest episodi, tinc previst realitzar quan pugui edicions especials dels 2 capítols anteriors i més endavant, dels 2 primers per donar més coherència visual i així, arxivar els 4 pilars del 94 en un lloc a part. Però això de moment és un treball secundari, ja que l’objectiu principal és avançar la historia.

En aquest episodi s’han introduït nous dissenys, però també s’ha introduït un disseny que es va realitzar al ‘94, el símbol dels cucs. Un disseny inspirat en el seu moment en les forces especials d’en Freezer. Com podeu veure, es procura mantenir els dissenys creats al ’94.



Una anècdota és què, a poc de finalitzar TA V: Cyber Carrot, vaig modificar el final. El motiu principal es que em recordava molt al final del Capítol Zero i en alguns aspectes, al final de Banana Assassin (1994). Crec que ara ha quedat molt millor. Tanmateix, com la animació ja estava pràcticament acabada, faré el muntatge amb el só perquè pugueu veure el final alternatiu.

Ara tocarà pas a la segona part de Cyber Carrot, Tomato Assassin VI, de la que penso que us agradarà molt més... D’altra banda, es començarà a treballar progressivament amb el Capítol 1 de la sèrie actual.

Gràcies Israel, Eric, Sergi, Valentí, Roger i Albert per haver col·laborat en aquest nou episodi de la sèrie clàssica.

To be continued!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

"Se m'ha tornat a anar l'olla" XDDD

Molta feina per fer algo així, tio o_O

Es nota els teus referents. Aquest episodi és una barreja entre Star Wars, Bola de Drac y Terminator jejeje

Anònim ha dit...

Fill de la gran puta mecànica!!!
Jajaja
Ha estat un plaer participar en aquest episodi i una satisfacció veure l´exel.lent resultat.
Les referències de culte sòn estelars.
Esperem amb ganes la segona part...
Skywalker.

Valentí ha dit...

Hola Assassins,

No tinc paraules per descriure aquest episodi, pero intentaré trobar-les. Crec que el Jau ha fet una feina monumental tant pel que fà a la qualitat visual de l'obra com al seu contingut. I quin contingut cago en la puta! L'humor està present amb les dues frases que l'Eric i el Sergi han remarcat, aquell fill de la gran puta mecànica és...ANTOLÒGIC, MÍTIC, TOTAL!! I la lluita amb el Worx Mecànic és acollonant!

En quant a les referències no puc dir més que l'Eric i el Sergi, pero si expressar el que he sentit. L'inici amb la espasa et trasllada a un altre dimensió, la d'un món que ja coneixem pero que volem gaüdir cada cop que li donem al "play". La veu de l'Albert realment ha estat una sorpresa al titol inicial, i aquell inici m'encanta, mític com a les pel·lis dels 80 un Banana amagat amb tècniques autèntiques com disfrasar-se amb la pell d'una de les seves victimes, i el braç amb la "senyal" jajaja quan llença el braç arrencat és brutal!

L'entrada al poblat, el moment "se m'ha tornat a anar l'olla", la lluita amb el Worx Mecànic, i finalment, la entrada de Mistery fan d'aquest episodi una joia especial, que crec que ens donarà pas a una història emocionant i única, al més pur estil Tomato.

Petons, abraçades i...a pendre pel cul, cabrons! JAJAJAJAJA

Van.

Anònim ha dit...

jau tiu, sens dubte, tot una obra mestre.

M'ha molat bastant tot: el rotllo de les credencials per entrar al poblat, els comentaris
autentics y sobretot en Mistery. Ens has deixat amb les dents de seguir la historia... ets
una puta guarra!

Ey tiu, a veure si fots mes comentaris autentics, disfruto molt! Tb molaria que fesis algun
personatge terciari o secundari, rotllo fent referencia a alguna persona de l'adolescencia,
rotllo fisicament o psiquicament. Mes que res per mantenir la partida de cul.

Estic orgullos de que seguim units i sobretot de que seguim anant-nos de l'olla.

merci per tots els que fem que els assassin estiguin lluitant.

abraçades i mamades! ..i ánims pel master!

P.D.: ets una zorra, no m'has fet fer dialegs...

demis.
51º 43' 39'' Southern Latitude

Anònim ha dit...

Jauuu!! Quina currada nanu! Com t'has flipat amb les explosions que provoca el Cyber carrot tiu! ajajja, semblava un combat dels besties de bola de drac. Els personatges i els ambients molt ben fets, les veus no les he pogut sentir gaire be amb els recursos de que disposu pero he sentit lo suficient per riure una bona estona, marica! fill de puta! Bons dialegs! ajajja. Una abrasada molt forta per tu, la Gisela i la Martina!!!! Ens veiem aviat!

Joel desde Kaikoura, NEw ZeAland! the natural paradise! Mi tesoroooooooooooo!! 11:28 PM