dilluns, 31 d’octubre del 2016

Tomato Assassin IX: Cyber Tomato

“Que estrany, potser en Pasta no era tant dolent com tots pensàvem...”amb les reflexions d’un Tomato desconcertat a l’episodi anterior, tornem a l’Illa de la Foscor on pare i fill, són a punt d’enfrontar-se davant el veritable enèmic del Planet Verd.



Amb aquesta confrontació, ens retrobarem amb amics i enemics, en una conclusió decisiva per salvar el planeta, de la veritable amenaça que s’amagava sota la pell de l’Apple. El control remot del planeta és al descobert i el perill que algú pugui activar el sistema d’alerta és imminent...

Cucs Metàl·lics sortint del terra com si fossin zombis i maquinària tecnològica dels cucs al més pur estil Transformers. Cyber Tomato ha estat un episodi complicat de dur a terme. Des d’un tràiler que finalment va veure la llum un any després, fins a un esgotament i una falta de temps molt notable. Malauradament a tot això, durant el desenvolupament de TA IX, vaig perdre un gran amic de la infància, col·laborador i seguidor de la sèrie. Àngel Navas, ens va deixar el passat 7/03/2015 amb molta, molta tristor. Estic segur que li hagués encantat veure-ho i retrobar-se amb la veu de l’Albert i totes les sensacions que ens unia de petits. És per això que aquest episodi l’he dedicat a tu Àngel.

Per acabar, veient la durada excessiva de l’episodi (més d’11 minuts sense comptar amb el resum inicial i els crèdits finals), vaig decidir separar Cyber Tomato en dues parts: TA IX i TA X. No era la intenció inicial, però degut als endarreriments, crec que ha sigut un encert fer-ho així. De fet, pensant en tot el desenvolupament de la sèrie, potser Tomato Assassin s’hagués adaptat millor amb episodis d’una durada molt més reduïda, degut al consum que se’n fa actualment d’internet.

Com sempre, agrair els col·laboradors de la sèrie donant la seva veu i ànima als seus personatges com l’Eric Romero, l’Israel Alonso, la Jow Hill i la fantàstica veu de l’Albert Manzanares.

To be continued!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es genial el blog, es molt maco veure com has anat parint la serie com ha anat agafant forma, com has anat perfeccionant de la serie les veus, la imatge, el so, els personatges tot. Gracies per deixarnos aportar aquest gra de sorra en la serie. Feliçitats Jau.

Jau ha dit...

Moltes gràcies Isra! Mica en mica he pogut construir una petita i senzilla història, d'aquelles animacions de fa tants anys... Sense vosaltres no seria el mateix!