dimarts, 25 de juliol del 2017

Un nou rumb

Després de la notícia que vaig donar-vos fa uns dies a les xarxes socials, ha arribat el moment d’explicar-vos aquest nou rumb. Com alguns de vosaltres sabeu, estava desenvolupant la segona part de Cyber Tomato, però portava temps amb una idea que mica en mica, ha agafat més intensitat fins que al final, he decidit posar-li fil a l'agulla.

Si faig una mirada enrere, penso que la durada dels episodis es podia fer pesada i tampoc vaig escollir bé el format per visionar-los. Amb això que vull dir? Doncs que penso reeditar tota la sèrie amb un nou format, agilitzant alguns moments i aprofitant per afegir alguna seqüència que tenia en ment però que per falta de temps, no vaig poder fer en el seu moment. Ara els episodis tindran una durada aproximada entre 1:30 i 2 minuts. Crec que d'aquesta forma s'agilitzarà la sèrie i li donaré un nou impuls, pujant un episodi per setmana.

A tot això us comento que la reedició l'he decidit fer per aquestes raons i perquè en alguns episodis, vaig donar-me compte que alguns diàlegs es reproduïen un 10% més lents. Això modificava el tó, la veu i el timming de l'episodi.En definitiva, el que faig és reestructurar la sèrie per poder-la gaudir de la millor forma possible.

To be continued!