dimecres, 26 de setembre del 2018

Tràiler Mini Sèrie A i B

Després d’un llarg temps sense tenir novetats sobre la Mini Sèrie, finalment i si no hi ha cap contratemps d’última hora, veurà la llum durant aquesta tardor.



Gràcies a en Carles Carreras, hem pogut extreure amb la millor qualitat possible, un nou màster de les animacions realitzades en Flash. L’Eric Romero, s’ha pogut encarregar d’editar-lo per deixar-lo amb el format original. Així que no puc estar més agraït amb ells, per poder-me donar aquest cop de mà i començar a preparar els 40 episodis que contindrà finalment Tomato Assassin, perquè es pugui veure amb la millor qualitat possible.

Com podeu comprovar, el tràiler inclou música realitzada per l’Albert Manzanares amb el Fast Tracker 2 al 1998. Durant aquest temps, l’Albert va fer gala d’una creativitat musical que no vam poder aprofitar aleshores. He inclòs música que va fer expressament per en Tomato, com a tribut al treball que va realitzar en aquest Tràiler A i d’aquí uns dies, podreu escoltar un tema diferent al Tràiler B.



Probablement, els temes publicats no siguin el seu millor treball, però van ser els seus inicis i és el que va realitzar expressament per la sèrie. A mi personalment, m'encanta.

L’Albert va composar molta música durant aquell temps (inclòs algunes per una versió no oficial d’una nova entrega de Monkey Island que volia realitzar, que ja voldria en Michael Land). Algunes en format XM i més endavant, amb orquestracions al més pur estil cinematogràfic. Els darrers treballs eren espectaculars, però només tenia el plaer d’escoltar-ho per via telefònica quan m’ho ensenyava (excentricitats dels artistes), després em comentava que les esborrava. Una llàstima que durant aquell temps s’hagi perdut aquests treballs i que per part seva, no hagi explotat aquesta capacitat de crear composicions musicals, crec que s’hagués pogut dedicar professionalment en aquest mon.

En fi, no puc estar més agraït amb ells, l’Albert, en Carles i l’Eric. Gràcies infinites per tot.

To be continued!